Meet Eveline

Het Petite Retreat team groeit! Naast Gabi kun je nu nóg een host tegenkomen bij Petite Retreat. Meet Eveline:

“Ik ben Eveline en ben tijdens de komende Petite Retreat jullie host. Ik zorg ervoor dat het jou van 26 tot en met 29 mei aan niets ontbreekt in onze heerlijke villa op zonnig Fuerteventura. Van het strand word ik erg gelukkig, ik ben daarom ook blij dat ik er vlakbij woon. Ik houd van verschillende watersporten, zolang het maar op zee is, en van beachvolleybal. Daarnaast heb ik een grote affiniteit voor interpersoonlijke communicatie, coaching en psychologie. Mijn motto? Leef in het nu en doe wat je gelukkig maakt! Het is mijn doel om te zorgen dat je tijdens de komende Petite Retreat optimaal kunt ontspannen, zodat jij uiteindelijk weer opgeladen terug naar huis keert. Heb je vragen, neem gerust contact op. Zien wij elkaar binnenkort tijdens de Petite Retreat? Of tot snel!”

Eveline.jpg