Locatie

Tijdens de Petite Retreat verblijf je in een heerlijke villa; een ruim en luxe huis met zeezicht én zwembad, vier 2-persoons slaapkamers en drie badkamers. In de tuin rondom de villa is er altijd wel een zonnige of juist schaduwrijke plek te vinden én is voldoende ruimte om met een groep te yoga-en. Daarnaast is er een dakterras met prachtig uitzicht over de zee. Kijk bij programma en data voor meer informatie over de komende Petite Retreats!

Villa.jpg
Retreat december.jpg
slaapkamer.jpg

De villa is gelegen in Caleta de Fuste, aan de oostkant van Fuerteventura. Het is slechts 15 minuten rijden vanaf het vliegveld, dus je kunt razendsnel in het zwembad liggen nadat wij je van het vliegveld hebben opgehaald!

Vanaf het huis wandel je in ongeveer 20 minuten naar het centrum van de gezellige badplaats, waar winkeltjes, bars en restaurants te vinden zijn. Caleta staat bekend om haar prachtige brede zandstrand.

Fuerteventura, het grootste eiland van de Canarische eilanden, is een ideaal eiland voor wie van zon, zee en stoere natuur houdt. Het staat ook wel bekend als het eiland van de 'eeuwige lente'. Dit vanwege de redelijk constante temperatuur op Fuerteventura. De gemiddelde temperatuur is 's zomers rond de 25 graden en 's winters gemiddeld 21 graden Celcius. Hier vind je meer informatie over het klimaat op het eiland en de weersvoorspelling voor de komende periode.

Doorkijkje Caleta.jpg