Data

Wanneer zijn de komende Petite Retreats gepland? Hieronder vind je de data die reeds bekend zijn. Meer weten of zelf een datum voor een Retreat voorstellen, neem gerust contact op!

feet-in-beach-sand_4460x4460.jpg
beach-bike-path_925x.jpg

eerstvolgende Petite Retreats

In de herfst en de winter is het in Fuerteventura gemiddeld zo'n 23 graden en schijnt de zon volop. Het is daarom een heerlijk eiland voor een zonnige break, juist als het in Nederland koud en druilerig is. Hieronder vind je de data voor de komende retreats:

  • Van zaterdag 9 maart tot en met dinsdag 12 maart 2019.* Beide retreats in maart zijn volgeboekt!

  • Van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 mei 2019 organiseren we een Petite Retreat XL van 6 dagen (ipv 4). Het is niet meer mogelijk om je voor deze retreat aan te melden.

  • Van zaterdag 15 tot en met dinsdag 18 juni 2019 vindt er een 4-daagse Petite Retreat plaats. Meld je hier aan!

  • Aanmelden voor de retreat van zaterdag 29 juni tot en met dinsdag 2 juli 2019 kan hier!

  • In de herfstvakantie 2019 staat er weer een speciale 'ouder-kind Petite Retreat' op de planning, voor maximaal vijf moeders mét hun kind(eren). Neem contact op voor meer info!

 

  • Interesse in een Petite Retreat for Friends, bijvoorbeeld met vriendinnen of als teamuitje? Neem contact op!

*Deze data kozen we onder meer omdat de ticketprijzen dan gunstig zijn. Op skyscanner.nl vind je directe tickets Amsterdam - Fuerteventura vanaf 138,- euro retour inclusief toeslagen. Uitgevoerd door Vueling en Transavia. Easyjet vliegt sinds kort ook op Fuerteventura, al vanaf 40,- enkele reis. Vanaf Dusseldorf vlieg je voor een prikkie naar Fuerteventura, met Ryanair.