Data

Wanneer zijn de komende Petite Retreats gepland? Hieronder vind je de data die reeds bekend zijn. Meer weten of zelf een datum voor een Retreat voorstellen, neem gerust contact op!

feet-in-beach-sand_4460x4460.jpg
beach-bike-path_925x.jpg

eerstvolgende Petite Retreats

In de herfst en de winter is het in Fuerteventura gemiddeld zo'n 23 graden en schijnt de zon volop. Het is daarom een heerlijk eiland voor een zonnige break, juist als het in Nederland koud en druilerig is. Hieronder vind je de data voor de komende retreats:

  • Zaterdag 3 november tot en met dinsdag 6 november 2018.* Volgeboekt!

  • Zaterdag 1 december tot en met dinsdag 4 december 2018.* Speciale Surfer's Petite Retreat, met naast yoga en massages ook dagelijks surf- en/of SUP lessen. Aanmelden is niet meer mogelijk.

  • Zondag 13 januari tot en met woensdag 16 januari 2019.* Zoek de zon op en meld je aan!

  • Van dinsdag 26 februari tot en met zondag 3 maart 2019 staat er weer een speciale 'ouder-kind Petite Retreat' op de planning, voor maximaal vier moeders mét hun kind(eren). Neem contact op voor meer info!

  • Van zaterdag 9 maart tot en met dinsdag 12 maart 2019.* Aanmelden kan hier!

 

  • Interesse in een Petite Retreat for Friends, bijvoorbeeld met studievriendinnen of als teamuitje? Neem contact op!

*Deze data kozen we onder meer omdat de ticketprijzen dan gunstig zijn. Op skyscanner.nl vind je directe tickets Amsterdam - Fuerteventura vanaf 138,- euro retour inclusief toeslagen. Uitgevoerd door Vueling en Transavia. Easyjet vliegt sinds kort ook op Fuerteventura, al vanaf 40,- enkele reis. Vanaf Dusseldorf vlieg je voor een prikkie naar Fuerteventura, met Ryanair.