Coaching

Gabi Spitz.jpg

Dat gevoel van ‘Is dit alles?’…

In het leven zijn we allemaal weleens een periode uit balans. Door een burnout, ziekte of simpelweg omdat het leven voelt als sleur of geploeter. Dan kan het helpen om eens met een coach van gedachten te wisselen. Om in beeld te krijgen wat er in je leven niet helemaal lekker zit, waar dat vandaan komt en vooral welke stappen je kunt zetten naar meer balans en plezier in je leven.

De ervaring leert dat er meestal maar 2 of 3 coachingsgesprekken nodig zijn om nieuwe inzichten en frisse inspiratie op te doen.

Mijn expertise ligt op het gebied van ‘self care’; de overtuiging dat mensen pas echt een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan hun omgeving als ze óók goed voor zichzelf zorgen. Zoals het Engelse gezegde gaat: ‘you cannot pour from an empty cup.’ Veel mensen komen in hun leven niet helemaal tot bloei, omdat ze zichzelf constant bekritiseren, structureel over hun grenzen (laten) gaan, niet naar hun lichaam luisteren etc. Dit leidt, weet ik uit persoonlijke én professionele ervaring, uiteindelijk tot gevoelens van uitputting, falen en/of ontevredenheid. Self care coaching kan helpen om meer ontspannen in het leven te staan én het gevoel te hebben dat jij ‘in control’ bent over de koers van jouw leven.

De coaching kan plaats vinden in Nederland (regio Leiden), maar ook als onderdeel van een Petite Retreat. Een coachingsgesprek duurt één uur en kost 39,- euro inclusief BTW.

Meer weten? Neem contact op!

Liefs,

Gabi