Wat is Petite Retreat?

palm-trees-sky_4460x4460.jpg

Voel je je vaak druk? Zou je er graag eens helemaal tussenuit willen, maar heb je eigenlijk geen tijd?

Petite Retreat verzorgt voor jou de ultieme relax-ervaring op zonnig Fuerteventura! Een lang weekend in een fijne villa met uitzicht op zee, waar NIETS moet en wij alles 100% verzorgen. Met ontspan-garantie!

Samen met zes tot acht andere vrouwen verblijf je in een fijne villa met zwembad. Je hoeft er he-le-maal niets. De villa en de tuin bieden ruimte om je eigen ding te doen. Zonnen. Boekje lezen. Zwemmen. Slapen. Een wandeling maken langs de prachtige kust. 

Je geniet van luxe ontbijtjes, gezonde lunches en door een privékok verzorgde heerlijke diners met lokale en biologische producten. Voor wie wil is er 's ochtends, in de buitenlucht, ontspannende yoga- of pilatesles van onze ervaren docentes Sara en Giulia. Onderdeel van het programma is ook een heerlijke ontspanningsmassage van één uur, verzorgd door een professionele masseur aan huis. En we bieden kleine, toegankelijke mindfulnessoefeningen aan: voor extra inspiratie. Mocht je iets speciaals willen doen, zoals surfen, met een astronoom sterren kijken of gaan mountain biken, wij regelen het voor je. Kortom: tijdens de Petite Retreats ontzorgen wij jou helemaal, zodat jij optimaal kunt ontspannen.  

Klik hier voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelden! Weten wanneer de komende retreats plaatsvinden? Check de Data!

voetjes.jpg
Late night conversations.jpg
brekkie.jpg
beach riu.jpg