Dinner time!

Stefano.jpg

Dit is Stefano, onze private chef bij Petite Retreat. Hier vertelt hij vol enthousiasme over zijn parmigiana di melanzane, een gerecht met aubergine dat hij maakt naar het recept van zijn Italiaanse mama. Stefano’s kookkunsten en de passie waarmee hij over de gerechten op tafel vertelt, maken van elk diner bij Petite Retreat een feestje!

Ook genieten van uitgebreide diners vol Spaanse en Italiaanse heerlijkheden? Boek dan snel een Petite Retreat! Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar in januari en maart 2019. Zie data voor meer info.

Het zit erop!

yoga.jpg

De eerste ouder-kind retreat is een feit. En wat was het leuk! Vijf vrouwen, vijf kinderen: zon, zee en zwembad, nieuwe vriendschappen, goede gesprekken en gezelligheid. Yoga en massage voor de moeders, heerlijk samen tafelen en veel quality time met de kinderen.

De eerstvolgende Petite Retreat (alleen volwassenen) vindt plaats van 3 tot en met 6 november. Er zijn nog 2 plekjes!

Interesse in een Ouder-kind retreat? In 2019 volgen er meer in de schoolvakanties, onder andere van 26 februari tot en met 3 maart!

GASTVLOGS

Kiki met chipmunks.jpg

Kiki Multem, onder andere bekend van RTL Vakantiemagazine maakte maar liefst drie (!) vlogs over haar verblijf bij Petite Retreat. En ze schreef een blog waarin ze vertelt: "Wil je ook even helemaal tot rust komen en in de watten gelegd worden, neem dan zeker eens een kijkje bij Petite Retreat, want je hoeft hier zelf nergens over na te denken: alles wordt voor je verzorgd en geregeld!" 

Vlog 1: Een strand vol eekhoorns

Vlog 2: Geiten in het zand

Vlog 3: Flamingo's aaien op Fuerteventura

Veel kijkplezier! 

Zien we jou in de zon?

In deze video vertellen Eveline en ik vanuit het vliegtuig (sorry voor het lawaai) over Petite Retreat! Met mooie sfeerbeelden van onze villa en het eiland. Wat denk je ervan, lijkt het je wat zo’n Petite Retreat?

Er zijn nog een paar plekjes op de Petite Retreats van 22 t/m 25 september en van 3 t/m 6 november. Meld je hier aan of stuur een berichtje.

Wil je liever komen ontspannen met je kind(eren): er kan nog één ouder met kind mee op de speciale ouder-kind retreat van 27 september t/m 2 oktober.

GASTBLOG

Wow, van de zonnige en enthousiaste blog van Lisanne (a.k.a draad en praat) krijgen wij spontaan zin om zelf een Petite Retreat te boeken, haha! Lisanne was twee weken geleden te gast in onze Petite Retreat villa en ze deelt haar ervaringen in een blog. Ze omschrijft echt perfect hoe relaxed, fijn en gezellig de Retreats zijn! Lezen dus!

Check de blog hier

Lisanne cactus.jpg

More retreats coming up!

zonnecreme.jpg

Yay! De data voor de komende retreats zijn bekend! Op de volgende data kun je komen genieten van een zonnig en ontspannend lang weekend in onze heerlijke villa:

☀️ zaterdag 23 t/m dinsdag 26 juni 2018
☀️ zaterdag 22 t/m dinsdag 25 september 2018
☀️ 27 september t/m 2 oktober 2018 (speciale ouder-kind retreat)
☀️ zaterdag 3 t/m dinsdag 6 november 2018

Op deze data zijn er momenteel tickets vanaf 138,- euro retour (directe vlucht, Amsterdam - Fuerteventura) beschikbaar via skyscanner.com. Boeken dus! 

Heb je zelf een datum in gedachten? Of wil je graag met je vriendengroep of familie een op maat gemaakte Petite Retreat boeken op zelf gekozen data? Neem dan contact op over de mogelijkheden van een Petite Retreat for Friends.

En wie weet relax je dan zo erg dat je spontaan creatief wordt met zonnecrème. Gewoon omdat het kan ;-)  

Meet Eveline

Het Petite Retreat team groeit! Naast Gabi kun je nu nóg een host tegenkomen bij Petite Retreat. Meet Eveline:

“Ik ben Eveline en ben tijdens de komende Petite Retreat jullie host. Ik zorg ervoor dat het jou van 26 tot en met 29 mei aan niets ontbreekt in onze heerlijke villa op zonnig Fuerteventura. Van het strand word ik erg gelukkig, ik ben daarom ook blij dat ik er vlakbij woon. Ik houd van verschillende watersporten, zolang het maar op zee is, en van beachvolleybal. Daarnaast heb ik een grote affiniteit voor interpersoonlijke communicatie, coaching en psychologie. Mijn motto? Leef in het nu en doe wat je gelukkig maakt! Het is mijn doel om te zorgen dat je tijdens de komende Petite Retreat optimaal kunt ontspannen, zodat jij uiteindelijk weer opgeladen terug naar huis keert. Heb je vragen, neem gerust contact op. Zien wij elkaar binnenkort tijdens de Petite Retreat? Of tot snel!”

Eveline.jpg

Yoga met Sara

Sara.png

Ben je op Fuerteventura en toe aan yoga of een heerlijke massage?

Daarvoor kun je terecht bij Sara van Prana Yoga y Masajes. Tijdens onze Petite Retreats geeft Sara fantastische yogalessen in de villa, maar je kunt ook direct bij haar boeken! Ze gebruikt 100% natuurlijke en vegan producten. De website is in het Spaans, maar Sara zelf spreekt perfect Engels.

Namasté!

Weer een prachtige review!

Het nieuwe jaar begon goed met wederom een mooie 5-sterren review van Petite Retreat op Facebook! Het zijn woorden om stil van te woorden. Niet alleen omdat het fijn is om persoonlijke bedankjes te krijgen, maar vooral omdat het laat zien dat de Petite Retreat formule werkt voor optimale ontspanning en frisse inspiratie. Elke Petite Retreat heeft tot nu toe laten zien dat er een grote behoefte is aan dit soort mini-vakanties: we hebben het allemaal zo druk en houden zoveel ballen in de lucht. Voor je het weet ren je jezelf voorbij. Met Petite Retreat bieden we een heerlijke adempauze in de zon, met leuke mensen, yoga en massage. Om opgeladen, gebruind en met handvatten voor een betere levensbalans weer naar huis te gaan! 

testimonial.jpg

Nieuwjaardeal!

friends beach

Boek een Petite Retreat met 4 vriendinnen en betaal voor 3!
Start het nieuwe jaar goed in de Spaanse zon; met tijd voor jezelf, yoga, massage, heerlijke maaltijden en easy going mindfulness! Deze topaanbieding geldt alleen voor de Petite Retreat van 1 tot en met 4 februari 2018.

Boek voor 5 januari 2018. Wees er snel bij, want vol = vol!