#Prikkelninja

Ben jij op zoek naar meer rust in je leven? Wil je praktische tips om prikkels te verminderen? Tijd voor jezelf maken zonder schuldgevoel? Volg #prikkelninja programma bij Petite Retreat en leer stress voorgoed aan te pakken tijdens een geheel verzorgde mini-vakantie in de zon!

yoga.jpg

Van donderdag 5 tot en met woensdag 11 maart 2020 bieden we samen met coach Carlijn Sijs alweer de derde #prikkelninja retreat aan met een programma over omgaan met stress/prikkels. Dit kun je verwachten:

Carlijn Sijs (#prikkelninja) en Gabi Spitz (Petite Retreat)

Carlijn Sijs (#prikkelninja) en Gabi Spitz (Petite Retreat)

  • Zes nachten in een fijne villa met zwembad en zeezicht in zonnig Fuerteventura

  • Gezonde, verse lunches en door onze privékok bereidde diners op basis van lokale en biologische ingrediénten. We gaan ook ten minste één keer uiteten in een lokaal restaurant

  • Luxe ontbijtjes in de zon

  • Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes (de hele dag door!)

  • Vier ontspannende yoga- of pilates sessies in de buitenlucht onder begeleiding van docentes Sara en Giulia (voor wie wil)

  • Een ontspannende massage aan huis door een professionele masseur

  • 'Mindful’ proeverij van lokale wijnen

  • Een prachtige 10 km wandeling door vulkanisch landschap

Daarnaast volg je dagelijks een #prikkelninja module van ongeveer één uur onder persoonlijke begeleiding van Carlijn Sijs.

Snelle beslissers opgelet: de eerste Petite Retreat met #prikkelninja cursus was binnen drie weken vol geboekt. Wees er dus snel bij :-)


Inhoud van de cursus

Dag 1: Prikkels en hoogsensitiviteit
Deze module gaat over wat prikkels precies zijn en hoe je ze verwerkt. En verwerk je prikkels anders als je hoogsensitief (HSP) bent?

Dag 2: Mindset
De mindsetmodule helpt je stapsgewijs een nieuwe mindset te formuleren over omgaan met prikkels. We kijken naar je huidige mindset en eindigen met 6 gouden tips voor een sterke mindset.

Dag 3: Rust creëren
Deze module klapt uit elkaar van de praktische tips hoe je om je heen rust kan creeeren. Na tijdenlang tips uit boeken volgen en testen heb ik de meest helpende tips voor je op een rijtje gezet.

Dag 4: Grenzen aangeven
Helder je grenzen aan kunnen geven is soms best een kluif in een maatschappij waarin er wordt verwacht dat we alles tegelijk kunnen. Inclusief 3 gezellige, maar heldere manieren om NEE te zeggen.

Dag 5: EHBO (Eerste Hulp Bij Overprikkeling) & Q&A
Na alle tips ga je lekker testen met alles wat je hebt geleerd. Nieuwe dingen leren heeft tijd nodig, dus het kan zijn dat je nog steeds een keer overprikkeld raakt. De laatste dag besteden we aan hoe jij je zo snel mogelijk weer goed voelt als dat gebeurt. We sluiten de cursus af met een gesprek waarin Carlijn al jouw vragen beantwoord.


Kosten

De all-inclusive zesdaagse Petite Retreat in combinatie met persoonlijke begeleiding van coach Carlijn in het #prikkelninja programma kost 749,- euro inclusief BTW*. Vind je de investering in jezelf te groot? Check eens met je werkgever of ze dit (deels) willen betalen uit hun opleidingsbudget! Ondernemer? Dan zijn er mogelijkheden om de retreat en cursus zakelijk te boeken.

* Op basis van een gedeelde kamer. Een privékamer is mogelijk tegen een meerprijs van 99,- euro, indien nog beschikbaar.

Vervoer

Deelnemers regelen zelf de reis naar Fuerteventura. We adviseren om te vliegen met Transavia of Tui. Tickets gaan al vanaf 59,- euro enkele reis. Wij zorgen voor de transfer vanaf het vliegveld naar de villa, zodat je binnen 20 minuten na aankomst met een drankje aan het zwembad ligt!

Layout pic hellen.jpg