Ouder-Kind Retreat

yoga.jpg

Een Petite Retreat voor moeders en kinderen

Samen met je kind herinneringen maken én zelf ook onspannen? Dat kan tijdens onze ouder-kind retreat! Zes dagen lang worden jullie samen in de watten gelegd. Met yogalessen in de buitenlucht en een professionele massage voor mama, terwijl wij op de kinderen passen. Maar ook samen plezier maken tijdens een les ouder-kind yoga en een bezoek aan het prachtige Oasis natuurpark. Net als de reguliere Petite Retreats, is de ouder-kind retreat 100% verzorgd, ofwel all inclusive.

Dit zit er in het programma:

  • Vijf overnachtingen in onze luxe villa met zeezicht in een privékamer voor jou en je kind,

  • Alle maaltijden, alle drankjes en alle tussendoortjes (echt alles dus! En je drankje/hapje wordt ook nog eens tot aan het zwembad gebracht),

  • Twee yogalessen in de buitenlucht (inclusief kinderopvang)

  • Een uitgebreide professionele massage (inclusief kinderopvang)

  • Onbeperkt gebruik van het privézwembad (met opblaas-unicorn!)

  • Tips en tricks om ook thuis meer quality time met je kind te creeren,

  • Bezoek aan het prachtige natuurpark Oasis, inclusief vervoer en lunch ter plekke,

  • Wandeling en wijnproeverij.

    Ook het vervoer vanaf het vliegveld van Fuerteventura naar de villa is inbegrepen. Inchecken kan vanaf 12:00 uur, uitchecken in principe ook om 12:00 uur.

Meer weten? Neem contact op! De eerstvolgende Ouder-Kind Retreat vindt plaats in de herfstvakantie, van zaterdag 19 tot en met donderdag 24 oktober 2019 (volgeboekt!). EXTRA LEUK: Tijdens deze retreat gaat er een coach van Praktijk Vederlicht mee en ontvangen alle moeders (als ze dat willen) een gratis coachingssessie twv 80,- euro. Er kunnen maximaal 5 moeders met hun kind(eren) mee met de Ouder-Kind Retreat.

giraf.jpg
zwembad.jpg

Kosten

De kosten van deze geheel verzorgde 6-daagse retreat bedragen 599,- euro per volwassene en 199,- per kind. Dit is inclusief 21% BTW. In het all-inclusive programma zitten onder andere 2 yogalessen en een massage (beiden met opvang), een superleuke les kinderyoga en een bezoek aan het prachtige natuurpark Oasis. Ook de transfer vanaf het vliegveld naar de villa is inbegrepen.