Kosten en vervoer

cool-pool-pineapple_925x.jpg

Kosten

De Petite Retreat is 100% verzorgd, ofwel all inclusive. Kosten voor deelname zijn 399,- euro voor vier dagen, inclusief:

  • drie overnachtingen in onze luxe villa met zeezicht,

  • alle maaltijden, alle drankjes en alle tussendoortjes (echt alles dus! En je drankje/hapje wordt ook nog eens tot aan het zwembad gebracht),

  • twee yogalessen in de buitenlucht,

  • een uitgebreide professionele massage,

  • onbeperkt gebruik van het privézwembad

  • ontspanningsoefeningen en inspirerende (groeps)gesprekken,

  • wandeling en wijnproeverij.

Ook het vervoer vanaf het vliegveld van Fuerteventura naar de villa is inbegrepen. Inchecken kan vanaf 12:00 uur, uitchecken in principe ook om 12:00 uur.

VRIENDENKORTING: boek je samen met een vriendin? Dan betaal je slechts 349,- (inclusief 21% BTW).

Deelnamekosten zijn op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Een eigen kamer is ook mogelijk tegen een toeslag van 50,-

OUDER-KIND RETREAT: De kosten van deze geheel verzorgde 6-daagse retreat bedragen €599,- per volwassene en 199,- per kind. Dit is inclusief 21% BTW. In het all-inclusive programma zitten onder andere 2 yogalessen en een massage (beiden met opvang), een les kinderyoga en een bezoek aan het prachtige natuurpark Oasis. 

BETAALT JOUW BAAS? Wist je dat sommige werkgevers een Petite Retreat vergoeden uit hun opleidingsbudget? Het programma van de retreat is geheel gericht op ontspannen en opladen, met behulp van yoga, massage en laagdrempelige mindfulness. De retreats dragen daarmee bij aan het versterken van de effectieve inzetbaarheid van medewerkers. Dat is iets waar veel bedrijven graag in investeren!

have-cameras-will-travel_4460x4460.jpg

Vervoer

Deelnemers boeken zelf de reis naar Fuerteventura. Vliegmaatschappijen Transavia, Vueling, Corendon, Easyjet en Tui vliegen meerdere keren per week met een directe vlucht van Amsterdam/Rotterdam naar Fuerteventura airport (FUE). Ryanair vliegt heel goedkoop vanaf Weeze. Iberia en Vueling bieden ook vluchten via Barcelona aan, met een overstap van 1 uur. Tickets gaan al vanaf 59,- euro enkele reis. Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs! Of  boek juist heel last-minute, dan zijn de tickets soms ook goedkoper.

Een meer avontuurlijk alternatief is om naar buureiland Lanzarote te vliegen en dan de ferry van Playa Blanca (Lanzarote) naar Corralejo (in het noorden van Fuerteventura) te nemen. De ferry doet er 25 minuten over en kost ongeveer 15,- euro enkele reis. Er gaan veel vluchten naar Lanzarote en de tickets zijn vaak wat goedkoper.

Lokaal vervoer wordt verzorgd door Petite Retreat als het een vast onderdeel van het programma betreft, bijvoorbeeld een activiteit in een andere plaats. De villa zelf ligt op een kwartiertje autorijden vanaf het vliegveld. Bij aankomst op donderdag verzorgt Petite Retreat het vervoer vanaf het vliegveld (FUE) naar de villa.